povratak na sve vijesti

ORO IZ BAJKE - GALERIJA FOTOGRAFIJA

četvrtak, listopada 22. 2009.

Zagreb 15. 10. 2009.

Gostovanje Gradskog pozorišta iz Podgorice s predstavom ORO IZ BAJKE u Centru za kulturu Trešnjevka Zagreb, 15. 10. 2009. je bilo osvježenje, novo iskustvo, ali i doživljaj za sve one koji su se našli u kazališnoj dvorani na Trešnjevci.

Mi iseljenici Crnu Goru doživljavamo, Vi je živite. Time su naše emocije izraženije, dublje i neopterećene svakodnevnicom. Predstava Oro iz bajke, iako s prefiksom dječjeg pozorišta, bila je dodatni doprinos tom našem doživljaju. Dio crnogorskog melosa, mentaliteta, humora, uz izuzetno dojmljivu scenografiju, rasvjetu, kostime, glumačku interpretaciju, spojilo se u jednu cjelinu DOŽIVLJAJ.

Po ocjeni, ne samo "crnogorski orijentirane" publike, sve je bilo izvrsno. Vaše gostovanje u Zagrebu je pun pogodak, ali i obaveza pronalaženja prostora i onog ostalog, za daljnju suradnju, za nove projekte za koje ćemo mi , s naše strane, napraviti sve da se realiziraju.

Cjelokupnom ansamblu GPP želimo uspjeh na i u novim predstavama uz nadu da će njihovu izvedbu imati priliku viđeti publika Zagreba ali i drugih mjesta u Hrvatskoj.