povratak na sve vijesti

DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU 23. 12. 2010.

petak, prosinca 24. 2010.

Tradicionalna druženja u Crnogorskom domu uoči blagdana i Nove 2011 godine započela 23. 12.

        Otvaranjem izložbe DEVET autorica, članica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb, započela su tradicionalna druženja u Crnogorskom domu uoči BLAGDANA i NOVE 2011. godine.

           Cvijeta Bulatović, Mirem Đimšita, Ilja Ećim, Vera Glavić, Zorica Gudlek, Marina Šuljić, Nataša Rašović, Olga Tripalo i Miroslava Vujović su u prostoru galerije "Montenegrina" Crnogorskog doma, prvo u Vinogradskoj 17, a sada u Trnjanskoj c. 35, u proteklom periodu izlagale više puta svoje radove, samostalno ili grupno. Zahvalni smo im što su ponovo u ovaj prostor unijeli dio svoga stvaralaštva, oplemenjujući i njega i sve one u njemu.

         U ime Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb, izložbu je otvorio  predsjednik Dušan Mišković, zahvalio autoricama i svim gostima okupljenim na tradicionalnom druženju.

         Iz godine u godinu broj učesnika druženja se povećava pa prostor Crnogorskog doma postaje tijesen za sve one koji žele provesti par sati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi s prijateljima i zemljacima. Poštujući princip da se "U CRNOGORSKI DOM DONOSI IZ NJEGA SE NE IZNOSI", i ove godine je jela i pića bilo u izobilju.

 otvaranje izložbe

Otvaranje izložbe

otvaranje izložbe 2

Prepuna dvorana Crnogorskag doma

Dokument