povratak na sve vijesti

MAJA PERFILJEVA- "To malo zemlje i to malo mora..."

ponedjeljak, ožujka 19. 2012.

U Crnogorskom domu, galerija "Montenegrina", Trnjanska c. 35, 22. 3. 2012. s početkom u 19h otvara se izložba slika na svili Maje Perfiljeve "To malo zemlje i to malo mora..."

Otvorenje IZLOŽBE slika na svili MAJE PERFILJEVE  "To malo zemlje i to malo mora..."  u organizaciji Drušrva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb održat će se 22. 3. 2012. s početkom u 19h u Crnogorskom domu u Zagrebu, galerija "Montenegrina" , Trnjanska c. 35.

Maja o sebi kaže:

"Rođena sam u Tivtu, u Boki Kotorskoj, gdje sam provela najranije djetinjstvo i tako postala neraskidivo vezana uz taj tajanstveno lijep kraj. Zavičaju sam posvetila više pjesama, a najpoznatija je postala pjesma Bokeljska noć. Moj tata se rodio na Dalekom Istoku Rusije i kao dječak je došao u ovaj kraj.

Školovala sam se u Zagrebu - gdje živim i radim. Profesorica sam hrvatskog jezika i književnosti, a posljednjih godina vodim Pjesničku školu Maje Perfiljeve. Pisanjem se bavim od desete godine, a u javnosti se afirmiram kao autorica tekstova pop i rock glazbe. Za  taj rad dobivam niz priznanja i nagrada u zemlji i inozemstvu."

Maja 2 web

Maja Perfiljeva se u Crnogorskom domu predstavlja radovima na svili s  tematikom iz svojih pjesma-  To malo zemlje i to malo mora...

Pozivnica je u prilogu.

Dokument