povratak na sve vijesti

NAGRADA DOC. DR. SC. NIKOLI MIŠKOVIĆU

utorak, svibnja 06. 2014.

Član Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba, mladi znanstvenik, docent na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu NIKOLA MIŠKOVIĆ dobitnik je Nagrade mladom znanstveniku „Vera Johanides“ za 2013.

Doc. dr. sc. NIKOLA MIŠKOVIĆ DOBITNIK NAGRADE MLADI ZNANSTVENIK „VERA JOHANIDES“ ZA 2013. GODINU

         Član Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba, mladi znanstvenik, docent na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu NIKOLA MIŠKOVIĆ  dobitnik je Nagrade mladom znanstveniku „Vera Johanides“ za 2013. godinu.  Odluku je donijelo Predsjedništvo Akademije tehničkih znanosti Hrvatske.
         Člankom 7. Pravilnika o nagradama AKADEMIJE  TEHNIČKIH ZNANOSTI HRVATSKE  definirano  je kome i kako se dodjeljuje navedena nagrada:
         „Nagrada mladom znanstveniku 'Vera Johanides' dodjeljuje se znanstveniku koji na dan objave Natječaja još nije navršio 35 godina i ima obranjen doktorat znanosti, a koji je u proteklih pet godina ostvario zamjetan osobni znanstveni ili stručni napredak ili postigao zapaženi doprinos u području koje istražuje.“

          U prilog činjenici da se radi o iznimnom mladom znanstveniku je i podatak da je njegov projekt Bespilotne ronilice – identifikacija i upravljanje financiran sredstvima EU fondova u iznosu od 6 miliona €.

Nikola Mišković 1WEB

doc.dr.sc. NIKOLA MIŠKOVIĆ

                                                    

ČESTITAMO!!


Iz dopisa Predsjednika Akademije tehničkih znanosti Hrvatske:

„…Poštovani gospodine doc. dr. sc. Nikola Mišković,
Na osnovi odluke s 5. sjednice Predsjedništva Akademije tehničkih znanosti Hrvatske od 29. travnja 2014., koja je donesena na prijedlog Odbora za nagrade Akademije, iznimno mi je drago što Vam u ime Akademije mogu čestitati kao dobitniku Nagrade mladom znanstveniku 'Vera Johanides' za 2013. godinu…
S poštovanjem,
Prof. dr. sc. Vladimir Andročec
Predsjednik Akademije tehničkih znanosti Hrvatske“