povratak na sve vijesti

MEDALJA GRADA ZAGREBA- VIJEĆU CRNOGORSKE NACIONALNE MANJINE GRADA ZAGREBA

subota, srpnja 04. 2015.

Gradonačelnik Grada Zagreba MILAN BANDIĆ dodijelio MEDALJU GRADA ZAGREBA VIJEĆU CRNOGORSKE NACIONALNE MANJINE GRADA ZAGREBA

     Odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića od 26. 5. 2015. VIJEĆU CRNOGORSKE NACIONALNE MANJINE GRADA ZAGREBA  dodijeljena je MEDALJA GRADA ZAGREBA.

Web 

      U obrazloženju navedene odluke stoji:

        Vijeću crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba

Za istaknuti doprinos očuvanju i zaštiti položaja nacionalnih manjina te za aktivno sudjelovanje u upravljanju lokalnim poslovima Grada Zagreba u mandatu 2011.- 2015.

    Svečanost uručivanja MEDALJE GRADA ZAGREBA upriličena je u prestižnom prostoru PALAČI DVERCE, 3. 7. 2015. godine.

     Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici i gosti a među njima i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba gospodin Darinko Kosor i zamjenica gradonačelnika  gospođa Vesna Kusin.

     U ime Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba priznanje je iz ruku gradonačelnika Milana Bandića primio predsjednik Vijeća Dušan Mišković.

 Web 2

Čestitke u povodu ovog priznanja Vijeću uputili su brojni prijatelji:

Dragi prijatelji,

Sve nas je u Matici crnogorskoj obradovala vijest da je Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba dobilo Medalju Grada Zagreba. Drago nam je što je Vaš dugogodišnji predani rad na pravi način prepoznat i valorizovan u sredini u kojoj živite i stvarate.

Uz najtoplije čestitke, želimo Vam još novih uspjeha,

Prijateljski,

Za Maticu crnogorsku

Dragan Radulović, predśednik

 

Poštovani,

Zadovoljstvo mi je što mogu da Vam čestitam na izuzetno vrijednom priznanju koje je Vijeću crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba dodijelio gradonačlenik Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Sigurna sam da će Vas i ovo priznanje dodatno motivisati da nastavite sa vrijednim aktivnostima kojima doprinosite afirmisanju crnogorske kulture i uopšte države Crne Gore u Hrvatskoj.

U to ime, srdačno Vas pozdravljam.  

Jelena Ðurović

Direktor
Nacionalna biblioteka Crne Gore

 

Poštovani, dragi prijatelji....s osobitim veseljem primio sam vijest o dodjeli zasluženog visokog priznanja, MEDALJE GRADA ZAGREBA Vijeću Crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba.

S posebnim ponosom prenosim tu vijest mojim/našim prijateljima i građanima Kotora, Boke i naše domovine Crne Gore. Čast mi je i sretan sam što ste i osobno moji prijatelji.  

Uz iskrene čestitke svima, posebno Predsjedniku Vijeća i Tebi, srdačno vas pozdravljam,

Nikola Bukilica 

 

Uvaženi gospodine Mišković, uvaženi gospodine Ivezić,

koristim ovu priliku da Vam, kako u ime svih članova Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore, tako i u svoje ime, uputim najsrdačnije čestitke na vrlo važnome priznanju-  Medalji Grada Zagreba, koja je nagrada za, kako se navodi i u obrazloženju -  istaknuti doprinos očuvanju i zaštiti položaja nacionalnih manjina te za aktivno sudjelovanje u upravljanju lokalnim poslovima Grada Zagreba.

S vjerom da ćemo svakako  nastaviti plodonosnu suradnju, na dobrobit naših nacionalnih zajednica i država , srdačno Vas pozdravljam.

S poštovanjem,

Zvonimir Deković, predsjednik HNV-a 

 

Srdačno čestitam zasluženo priznanje. Želim Vam lično dobro i sreću, uz nastavak uspješnog rada.

Radovan Radonjić

 

Srdačne čestitke na osvojenom priznanju!

Sve najbolje u daljem radu.

Pozdravi od tria Vuleković, Krivokapić, Garić.

 

POŠTOVANI PRIJATELJI,

Iskrene čestitke povodom primljenog odlikovanja i želimo vam i dalje puno uspjeha u radu!

Prijateljski pozdravi iz Crne Gore

Veselin Lakic

 

Poštovani,
Iskrene čestitke na zasluženoj nagradi.
Smatramo da je nagrada dokaz vaše predanosti i stimulans za dalje aktivnosti.

Srdačno:
mr Igor Rakčević
Predsjednik Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore

 

Poštovani,
raduje nas da je vaša aktivnost u proteklom razdoblju prepoznata kao vrijedan doprinos boljitku našega grada. U povodu dodjele Medalje grada Zagreba, primite naše iskrene čestitke.
S poštovanjem
Hrvatska brartovština bokeljska mornarica 809 Zagreb
Predsjednik
Ivo Škanata

Poštovani prijatelji!
Zaista ne mogu, lično, sakriti zadovoljstvo i neizmjerne simpatije povodom odluke gradonačelnika Zagreba g.Bandića o uručivanju priznanja na Vašu adresu, jer za mene koji desetljećima prati vaš rad, vaš angažman na svim nivoima u R. Hrvatskoj i šire, nije zaista nikakvo iznenađenje, dapače vrlo zasluženo i radom stečeno priznanje, povodom čega, u ime našeg članstav, IO ZDPiG u R.Sloveniji Izvor, kao i moje lično ime Vam upućujem srdačne čestitke, shvatajući to značajno priznanje, kao priznanje svim građanima, ne samo Zagreba,već i cijele države, porijeklom iz Crne Gore, inkorporirani u sve tokove života u R.Hrvatskoj.Još jedanput sve čestitke,svako dobro i lijep pozdrav svima vama

Šemso Đešević!