povratak na sve vijesti

MILKA BABOVIĆ NA POŠTANSKOJ MARKI U POVODU OBLJETNICA HRT

srijeda, travnja 20. 2016.

U povodu obilježavanja 90. obljetnice postojanja Hrvatskoga radija (HRT - HR) i 60. obljetnice Hrvatske televizije (HRT - HTV) Hrvatska radiotelevizija pripremila je u suradnji s Hrvatskom poštom prigodnu komercijalnu poštansku marku, koja je predstavljena na svečanosti 19. 4. 2016.

          U povodu obilježavanja 90. obljetnice postojanja Hrvatskoga radija (HRT - HR) i 60. obljetnice Hrvatske televizije (HRT - HTV) Hrvatska radiotelevizija pripremila je u suradnji s Hrvatskom poštom prigodnu komercijalnu poštansku marku. HRT-ova poštanska marka bit će izdana 26. travnja, a 19. 4. 2016. je predstavljena javnosti na prigodnome događanju u središnjemu poštanskome uredu Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu.

HRT Marka A

Na predstavljanju prigodne HRT-ove poštanske marke bila su i neka od dugogodišnjih, prepoznatljivih lica HRT-a, koja će se pronaći i na motivima HRT-ove poštanske marke: Željka Fattorini, Vesna Spinčić Prelog, Milka Babović, Saša Zalepugin, Oliver Mlakar, Đelo Hadžiselimović, Vladimir Fučijaš,  Lazo Goluža, Karla Brnobić, kći Helge Vlahović Brnobić, te Jadranka Stiperski, kći spikerice Radio Zagreba Nade Vince

Hrt A

HRT Marka Milka

IZVOR: http://magazin.hrt.hr/