povratak na sve vijesti

DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU

subota, ožujka 31. 2018.

Tradicija druženja uoči vjerskih blagdana nastavljena je Druženjem uoči USKRA/VASKRSA 29. 3. 2018, uz učešće brojnih Crnogorki, Crnogoraca i prijatelja Crne Gore

U organizaciji Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb i Predstavnika crnogorske nacionalne manjine u Zagrebačkoj županiji- Vujadina Prelevića u Crnogorskom domu u Zagrebu, Trnjanska cesta 35, je održano tradicionalno DRUŽENJE  u povodu USKRSA/VASKRSA 29. 3. 2018.

Tradicija koje se njeguje godinama i ove je godine pokazala svoju opravdanost. Prepun stol delicija, tradicionalnih jela i pića koje su pripremile članice i članovi Društva "Montenegro", brojni gosti i uzvanici među kojima i predsjednik Skupštine Zagrebačke županije gos. Damir Mikuljan, izaslanici gradonačelnika Grada Zagreba gos. Slavko Kojić i Radovan Simović uživali su u druženju u kako većinom  kažu oni koji prisustvuju- ugođaju DOMA i posebnom ozračju. 

Na ovim druženjima nema protokolarnih obveza, tu smo zbog nas, blagdana i ugodnosti, razgovora sa prijateljima i poznanicima. I TAKO TREBA NASTAVITI!

 

Dokument