povratak na sve vijesti

GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA SA POSLANICIMA SKUPŠTINE CRNE GORE

četvrtak, studenog 08. 2018.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima je 7. 11. 2018. u palači Dverce primio Mariju Maju Ćatović i Željka Aprcovića poslanike u Skupštini Crne Gore. Na poziv gradonačelnika sastanku su prisustvovali Danilo Ivezić, predsjednik Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske i Dušan Mišković, predsjednik Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba.

Članove delegacije Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Skupštine Crne Gore gospođu Mariju Maju Ćatović i gospodina Željka Aprcovića koji borave u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, primio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u palači Dverce 7. 11. 2018.

 

"Tradicionalno", kao i sve službene delegacije koje dolaze u Zagreb, ni ova delegacija Skupštine Crne Gore, nije imala potrebu sastati se s predstavnicima crnogorske zajednice u Zagrebu.

Kako gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić itekako vodi računa da na službenim sastancima sa delegacijama iz Crne Gore obavezno budu prisutni predstavnici NZCH i Vijeća, to nije izostalo ni ovom prilikom.

Palača Dverci  7. 11. 2018.

/Fotografije -Protokol gradonačelnika/