povratak na sve vijesti

DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

subota, siječnja 04. 2020.

Čestitkom Mir božji Hristos se rodi, Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, 2. siječnja u Crnogorskom domu u Zagrebu, čestitala je Božić svima Crnogorkama i Crnogoracima na tradicionalnom predbožićnom druženju Crnogoraca i njihovih prijatelja. Druženje povodom pravoslavnog Božića i novogodišnjih blagdana organizirali su Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Lidija Vukčević, predstavnica crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije.

SRETAN BOŽIĆ , SRETNA NOVA GODINA, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI!

    Crnogorski dom u Zagrebu 2. siječnja okupio je goste, prijatelje i članove družine povodom božićnih i novogodišnjih praznika, a organizirali su društvo Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Montenegro“ Zagreb, Vijeće crnogorske manjine Grada Zagreba i Predstavnice crnogorske manjine Zagrebačke županije ,

Iako je protekli mjesec bio ispunjen društvenim i obiteljskim proslavama i druženjima, svi ipak vole doći i uživati ​​u atmosferi dobre volje, toplih emocija, osmijeha i pjesama u Crnogorskom domu.

Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Crna Gora“ Zagreb, pozdravila je sve prisutne, posebno goste, izaslanike Gradonačelnice Grada Zagreba, Slavka Kojića, Radovana Simovića i Andriju Petrovića, govore:

- Drago mi je da smo se okupili na ovom tradicionalnom druženju, dobro došli i osjećali se lijepo. Želim vam sretan Božić i sretnu Novu godinu; Mir božji, Hristos se rodi! Uvijek, godinama, živite u našem Domu prirezujte i članove, donoseći obilje hrane i piće i zato im hvala za ovaj nesebični doprinos proslavi.

Najbolje željezo za Novu godinu i Božić Crnogorcima uputio je i Slavko Kojić.

Zapjevali su svi i sa zborom Crne Gore, posebno nam je bilo drago, da smo, u skladu s tradicionalnim crnogorskim gostoljubivošću, ugostili naše prijatelje iz ostalih zajednica, kao i iz Zagreba.

Čestitke nisu, kako je već uobičajeno, žučna skromna: svi su međusobno zaželjeli puno svega: od sreće, zdravlja, ljubavi, poslujte uspjeh i novaca!